hvorfor må vi be?

Al-Ghaffor (Han som tilgir)

Al-Ghafoor er den som tilgir uten å ha noen forventning, aksepterer at vi angrer på våre feil og tilgir oss. Han er den som dekker over våre synder og beskytter oss mot deres virkning, så vi kan fortsette å leve uten å ha skam eller skyldfølelse. Uansett hvor mange eller hvor stor syndene er, Al-Ghafoor kan dekke over det.

Jeg blir så glad for at Allah Den Allmektige alltid vil tilgi meg når jeg gjør noe feil og angrer på det. Han er alltid der for å lytte til meg når jeg angrer for noe feil jeg har gjort, og tilgir meg uansett hvor store eller små feilene er.

Ved å lese om denne egenskapen om Allah Den Allmektige, tenker jeg at jeg også burde tilgi andre når de gjør noe feil mot meg og angrer på det, slik Al-Ghafoor tilgir oss. Navnet lærer meg også at når noen gjør noe galt, bør jeg ikke gå rundt og fortelle det til andre.

Del gjerne hvilket av Allah Den Allmektige sine navn dere liker best.

Skrevet av Isa Hussain, 10 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *