Hvpordan ble universetet til?

Hvordan ble universet til?

Dere kan ha lært noe om big bang teorien på skolen eller på internett, og da sier de at universet ble til av flere atomer. Men det er et problem med den teorien. Nå skal jeg forklare det inshallah.

Hvor kom den første materien fra?

Big bang teorien er basert på at all materie i universet var samlet på et lite sted, og så eksploderte det og da ble atomer og kjemikalier til som senere ble stjerner og galakser og resten av verden.

Men hvor kom den første materien fra? Det er det ingen eksperter som snakker om. Men noe kan jo ikke skapes av ingenting…Hvis du ser på et bilde og spør om hvor det kom fra og så svarte noen «det kom fra ingenting». ville du synes at det høres logisk ut eller ville du tenke at noen hadde malt bildet?

Allah er Skaperen

På samme måte blir det med denne teorien om hvordan universet ble til. Det må ha kommet av noe eller noen som aldri har blitt skapt og alltid levd, og som er annerledes enn selve skapelsen.

Materien kan ikke bare ha vært der også bare plutselig treffe hverandre og da eksplodere helt tilfeldig. Det må komme av noe. og dette noe er Allah Den allmektige. Han er den som har skapt de atomene. Allah er den eneste som alltid har eksistert og aldri blitt skapt. 

Al-Ikhlas

I Allahs navn, den Barmhjertige, den Nåderike

Si1: «Han er Allah2, den Eneste Ene3.   Allah, er Han som ikke trenger noen, men som alle trenger Ikke har Han noen avkom, ei heller er Han noens avkom,  og ingen er Hans like.»  

Abdallah 14 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *