Min hijab, min stolthet

Min hijab min stolthet

Allah elsker oss

Allah Den Allmektige elsker oss veldig høyt. Og Han har bestemt at vi jenter skal dekke oss. Jeg bruker hijab og jeg er stolt over at jeg bruker det. Jeg begynte med hijab da jeg gikk i 3 klasse, mamma trengte ikke å si at jeg skulle begynne med hijab men jeg valgte dette selv. Jeg er veldig glad for at jeg er muslim og jeg tok et godt valg. Og håper at alle muslimene kan finne den rette veien som fører oss nærmere Allah Den Allmektige.

Din identitet

Noen tenker helt sikkert at hvorfor skal vi begynne med hijab tidlig! Personlig tenker jeg det er fordi da trenger man ikke å tenke på det senere og hodeplagget er en del av identiteten din.

Hva skal de andre si?

I begynnelsen tenker man hva skal de andre rundt deg si, men det er akkurat det du ikke skal tenke på. Heller tenk at du bruker hijab for Allah, og det er Han som skal være fornøyd med deg, og det er Allah som har bestemt at jenter og damer skal bruke hijab!

Min hijab er ei krone for meg

Da du har på deg hijaben bør du føle deg som en dronning. Da jeg tar på meg hijaben føler jeg at jeg tar på ei krone på hodet. La hijaben være din stolthet for resten av livet. Vi alle er vakre med den MashaAllah.

Skrevet av Laiba 10 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *