Sannheten om Jesus

Sannheten om Isa (Jesus)!

Vet du hvem Jesus er, og hvilken betydning han har i Islam?

Vel nå skal jeg fortelle deg!

Isa (Jesus), en profet

Når jeg var liten trodde jeg at Jesus er Guds sønn, og at han døde på korset. Lite visste jeg den gangen at det ikke stemmer. Det er når jeg ble litt eldre at mamma fortalte meg at navnet mitt som er Isa er egentlig det arabiske navnet for Jesus, og at Profeten Isa (fred være med han) var en Profet av Allah (Den allmektige). Når jeg hørte det ble jeg veldig glad, men tenkte ikke noe mer over det. Etter noen år så jeg på historien om Profeten Isa (fred være med han) på TV. Livet til profeten var full av mange mirakler gitt av Allah Den allmektige, i tillegg ble det fortalt at han ikke er Guds sønn, og at han ikke døde på korset. Etter å ha sett på historien ble jeg veldig lei meg, fordi jeg tidligere ikke visste hele sannheten om profeten Isa (fred være med han). Jeg er sikker på at det er flere som meg, som tror det samme om profeten Isa (fred være med han) som jeg pleide å tro når jeg var mindre.

Fakta om Isa

Så vil du høre sannheten om profeten Isa (fred være med han)…….?

La meg fortelle deg!

  • Profeten Isa (fred være med han) var født under et palmetre av Maryam (måtte Allah opphøye hennes omtale).
  • Profeten Isa (fred være med han) sin fødsel var et mirakel. Allah (Den allmektige) fikk hans fødsel til å skje uten at han hadde en far.
  • Profeten Isa (fred være med han) snakket når han var en baby.
  • Profeten Isa (fred være med han) ble gitt Boka Injeel (Bibelen).
  • Allah ga profeten Isa (fred være med han) mange mirakler. Han kunne lage fugl av leire og gi liv til den. I tillegg kunne han få døde mennesker levende igjen og helbrede de syke.
  • Profeten Isa (fred være med han) døde ikke på korset, isteden fikk Allah Den allmektige en mann til å se ut som profeten Isa, og det var denne mannen som ble hengt på korset.
  • Allah (Den allmektige) løftet profeten Isa (fred være med han) levende opp til himmelen.
  • Profeten Isa (fred være med han) lever fortsatt oppe på himmelen, og vil returnere til verden nær Dommedagen.

Nå som du vet sannheten om Profeten Isa (fred være med han), må du fortelle dette til dine venner og familie og tjene masse belønning;)

Skrevet av Isa 10 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *