Shaytans triks

Shaytans triks

I min forrige tekst fortalte jeg dere hvem vår største fiende er og hans HISTORIE. I dag skal jeg fortelle dere hvordan han LURER oss.

Vår største fiende

Mellom shaytan og oss er det en stor KRIG, og som dere vet er han vår største fiende. Allah, den allmektige, fortalte oss at vi må være forsiktige med shaytans triks. Allah, Den allmektige sa: «Shaytan er virkelig en fiende for deg; så ta han som din fiende. Han inviterer bare sine følgere til å være blant flammens følgesvenner.» (Koranen 35: 6)

Shaytans waswaas

Hvis dere vil vinne over shaytan, må dere kjenne han og hans styrke for å vinne denne krigen. Vi må ta shaytan og hans triks på alvor, for hvis vi ikke gjør det, vil shaytan lett lede oss bort fra den rette veien som fører oss til veiledning, lykke, Allah Den allmektige og JANNAH.

Allah Den allmektige har gitt shaytan evnen til å strømme gjennom kroppen vår som blod. Shaytan vil bruke denne evnen til å hviske i hjertet og hjernen og fortelle den personen om å gjøre dårlige handlinger. Dette kalles WASWAAS.

Selv om du er en rettferdig muslim, vil ikke shaytan slutte å hviske til deg og aldri gi opp før du slutter å tro og tilbe Allah den allmektige. Shaytan kjenner din svakhet og din styrke så han går etter din svakhet for å gjøre det lettere for seg selv. Hvis du lytter til shaytans ord, og

du gjør det han hvisker til deg, så er det din feil fordi shaytan bare hvisker til deg, han tvang deg ikke, det var du som valgte å lytte til han

.

Hvordan lurer shaytan oss?

Det første shaytan vil prøve å gjøre er å stoppe deg fra å lese den hellige Koranen, forstå Koranen og lære den utenat, fordi Koranen er LEDEREN TIL DEN RETTE VEIEN. Han vil prøve å stoppe oss og gi oss grunner til hvorfor vi ikke skal lese Koranen. Hvis du leser Koranen,

vil Shaytan angripe deg psykisk  og du vil plutselig finne viktige ting som kommer i tankene dine. Dette er et av triksene til shaytan. Dette har faktisk skjedd med meg mange ganger når jeg lærer Koranen. Selv når du er i ferd med å dø, vil shaytan komme til den personen og

prøve å gjøre et siste forsøk på å ødelegge alt det gode den personen har gjort i løpet av livet sitt.

Så hvordan være trygg fra shaytans triks?

For å være trygge mot SHAYTANS TRIKS, bør vi alltid lese den hellige Koranen hver dag, forstå Koranen og lære surah fra Koranen utenat. Det er viktig å lese Isti’adha før dere resiterer Koranen. Så når dere resiterer Koranen, (først) søk tilflukt hos Allah den allmektige fra Shaytan, den forbannede.» (Koranen 16:98)

Be dine 5 daglige bønner i tide. Og sist lære de daglige Azkar og lese dem for å få beskyttelse fra den onde shaytan.

Husk at vi må vinne denne krigen mot shaytan og få shaytan til å få det han fortjener (helvetesild). Så hvis du ikke vil at vi skal tape krigen mot shaytan, husk å gjøre ting Allah Den allmektige har bedt oss gjøre!

Skrevet av Isa 10 år